Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Pólórendelés november 12-ig és kreatív póló!

2009. november 03. - Nyelvész Józsi

Testvéreim, itt vannak a pólótechnikai ápdéjtek:

- November 12, csütörtök éjfélig lehet klasszik Szlengblog pólót rendelni, akkor lezárjuk a rendeléseket a pólós céggel, ők meg szépen tolják az addig megrendelt pólókat. Aki idáig rendelt, az jövő hét második felében kapja meg.

- Korábban azt írtam, hogy lehet, hogy lesz még póló, de az is lehet, hogy gecire nem. Na, a klasszik verzió gecire nem. Szóval, ha karácsonyra pont ezt nézted, vagy csak simán májer akarsz lenni egy egyszer megszerezhető pólóban, akkor kúródj rá ezerrel, mint Gazsibá az ingyengulyásra. A Tomek is megmondja, a svarcba dílerkedő figura, hogy ezért a pólóért kézenállva szopkodják a faszodat év múlva, vagy elvaterázod ötször annyiért. Persze fasz tudja, a Tomeknál soha nem áll túl magasan a dellaméter, bár ez nem sok mindent jelent pár rizikós, nem gékarton-alapú befektetésen kívül.

- Mi a fasz, Józsi? Nem jött be a tzéma, mi, te csicskorettó? Szinte hallom a hőbörgést. Na, dehogynem jött be. Aki ismer, az elég jól vágja, hogy nem komázom az offline történeteket - póló, ilyesmi, soha nem gondoltam volna, hogy ez játszani fog. Net az kőnig, de amihez fizikailag hozzá kell nyúlni meg vesződni vele... hát, mindig az volt a véleményem, hogy a faszom beleverem. Ennek ellenére lett a klasszik póló, és vettétek is. Nekem pedig - főleg a ti kreatív lelkesedésetek miatt - kezd bejönni ez az offline tematika.

- Mi lesz a sok fasza, odakúrós ötlettel? Hát, igen. Azért az egyszer beszerezhető klasszik mellé egy secured by Tasnádi vagy Sikonya Cab's nagyon beficcenhetne az én kis Stallonéban edzett mellyemre is. Mi a gecit lehet tenni ezügyben? Na, ha van valami király ötletetek, bogármaszkos Kisnovák arcképes, gyűjtsünk Pazgyera Gazsinak felhívásos, Tzákod táblás, idézetes, donáldozós, vagy bármi, ami kurvára odabasz, azt tervezzétek meg pro hozzáállásba (konkrét pólóterv), és küldjétek el a szleng dzsíméjl címre. Az a mondás, hogy vektorgrafikás verzió a legjobb (ezt lehet, hogy szarul mondom, mert úgy értek hozzá, mint a Táúnió a történelemhez). November 13, pénteken kiteszem a beküldéseket, aztán rácsodálkozunk, hogy mennyi elborult ember van, gáci! Csinálunk egy szavazást, megbeszéljük a kommentekben, és ami a legjobbnak kijön, az lesz. A tervem az, hogy nem lesz ezerféle azért, egy vagy legfeljebb kettő póló. Ja, és erre sincs semmiféle garancia, hogy bármi lesz, főleg, ha most elküldtök vissza az muterba, ahonnan szalajtottak - de én azért remélem, hogy lecserélhetem ezt szkófildes stílusú, fehér hosszúujjas Zara pólómat, amiben rendszerint küldöm neki a melóhelyen.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása