Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

A Szlengblog-póló témája

2009. október 16. - Nyelvész Józsi

(A szavazás le van zárva, geci jó eredményekkel. Előrendelni ITT lehet.)

Testvéreim, aki még karácsony előtt akar a Hawks kabát meg a hófehér, gyulabás zsakett alatt Szlengblog-pólóban sziklásítani, annak itt a nagy lehetőség. A terv az alábbi klasszik, sanszosan limitált példányszámú póló, ami lehet, hogy még lesz a jövőben, de az is lehet, hogy egyszer lesz ilyen, és aztán gecire nem. Szóval, mintha nem lenne holnap, sasoljátok meg a pólót, és szavazzatok, hogy kell vagy nem kell. Ha összejön 100-200 szavazat, akkor lesz póló, és minél többen akartok, annál olcsóbb lesz (de mindenképpen három forint alatt).

Ebben a pólóban minden atomfasza lesz. A csapott vállú gizdáknak növeli a fekvenyomó-erőt és a tekintélyt, a benga Ferínnyó-típusúaknak nőmágnesként működik. Kifejezett női verzió nincs tervbe', tudományos felmérésem alapján, de győzzettek meg.

Most pedig nyomjuk a gombot, mint a Kar a napót, basszátok meg!

(A póló felirata megváltozott, kicsit elnökebb lett. A klasszik érzés megmaradt.)

Szlengblog póló klasszik

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása