Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Dobozol

2010. július 12. - Nyelvész Józsi

(Túlnyomórészt elektronikus jellegű zenét játszó szórakozóhelyen, rendezvényen) változó méretű, képzeletbeli dobozt két kézben tartva, azt különböző irányokban és váltakozó magasságban érintve, ütemes kézmozgásokkal táncol.

Síjj, getzaj! De be volt feszülve ez a Holicska gyerek! Hidrogénezett mikiegérséró szpájkba belőve meg minden. Ott erőltette a Paliékkal a Szándon, meteorozott neki meg dobozolt, azt úgy is nyomatták ilyen kiscsajjal, mintha kocsit vezetnének, váltogattak kettesbe, érted. A Paliék meg emberkedtek, majd mesélem, alap. Na, lezuhanyozok. Kumi hol van, baszod? Meg kurva kajás vagyok, kéne enni kis kaját.

Jah! A Kinderbéci haversrác gépét berhelgette valamelyik nap, azt a humor mappába nem hiszed el, mit talált, befosol, geci: egy mobiltellás videót! A Rudínnyó kávbójkalapban, űrlényszempában meg buffalóban nyomja neki ezerrel a dobozolást régebbi Balaton Soundon. Kemény, mi? Tecsőn már figyel a videó, majd átlövöm a linket, este legyél fenn a Szkípén. Nagyon büntet, geci.

Kösz, tff.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása