Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Lepapíroz

2010. március 14. - Nyelvész Józsi

Jogügyletet, üzletkötést (a vonatkozó törvényi előírásoknak, szabályozásoknak eleget téve) adminisztratívan rögzít.

- Gyuszikám, megvan ez az eklipszes történet? Nem semmi téma. Karácsonykor okosba kificcen a közbeszerzési pályázat, ugye, szilveszteri buli alatt lepapírozzák, aztán elsején meg, amikor még mindenki a porcelánbuszt vezeti, már teljesítve is van az ötmilliárdos projekt. Ez így első blikkre is olyan cukros, öregem, hogy az unokaöcsém sufnibora hozzá képest fesztiválnyertes száraz vörös. Na meg ez az autóversenyzős témakör is, érted.
- Ahsokrohadt... ficsúrh! Ghóré a cékhnél meg minden, azt vezeti a lambókat nagy igényessen? Milliárdé versenyez? Versenyezzen fagyis triciglivel a kápolna mögött, a földúton, thee, szarember. A kaptárba már szervezik az állófogadást a cigók. Ez a Bandi gyerek nevet változtathat Andira, mire újra meglátja a napfényt, pásszmek. Deka belentánszt, Lajos.

Kösz, tff.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása