Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Deka

2010. február 11. - Nyelvész Józsi

Deciliter.

- Ezt nézd, Lajoskám, aszongya csökkentettük az adót, meg növeltük az életszínvonalat… Hát azt a rojtosra baszott seggű, fasztarisznya jó édes any…
- Héhéhé, Gyuszi, nagyon eldurrant az agyad, nem tesz ez jót a te korodban. Várjál, el is rakom ezt a szórólapot, nem is értem, hogy került ez ide, biztos azok a főiskolás gyerekek megint. Nyugi van, tessék, gurítsd le ezt a fél deka csivaszt kávéval, ez majd helyrehoz. A ház ajándéka. Ja, mielőtt elfelejteném, a taxis öcskös nyomja a biznicelést is ezerrel, beficcent most neki pár raklap ilyen jófajta, fináncnemlátta agancsos kóla Ukrajnából, ohne zárjegy, érted. Mielőtt mész, egy kartont berakunk majd a birodalmiba, a gyerek küldi hálája jeléül. …Nincs apelláta, Gyulám, elviszed, punktum. Golfba elfér, enni nem kér, elszopogatjátok majd otthon a Mercike nagyságosasszonnyal.

Bazmeg, valamelyik nap ott a hentes előtt nézem, korán reggel, Étyienn szopogatja a kétdekást, fejkendő, érted, motorozó csontvázas póló, betűrve a fűzős bőrnadrágba, rákendról, hallod. Várta a Dinit gondolom, ott hesszelte, mikor jön a transzporter, azt nyelte a hubit, így erőlködve.

Kösz, tff és TradeMark.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása