Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Cukros

2009. október 10. - Nyelvész Józsi

Olcsó, rossz minőségű; hamisítvány, utánzat.
A kifejezés valószínűleg utalás a borhamisítás folyamatának során rendszerint felhasznált édesítőszerekre (szőlőcukor, glicerin, szaharin, stb.)

- Nagyon cukros ez a "Converese" ezerötér, szerintem a Szomjú Norbi muterja rávasalt a kínai csukára valami logó-matricát, azt jól van.
- Hát igen, bazmeg, kemény. Az gondolom megvan, régebben a Cigórudi ilyen gyöngyvásznas sportcipőben küldte neki mindenhova, érted? Khh, hhá, Szabina, mi ez, bazmeg? Kis kólát adsz hozzá?

A Karról még van az a sztori, ilyen gyanús, kopaszodó, bajszos arc odaavászkodik hozzá Keletinél, spannol, riszpektezik, hogy mekkora ember, azt kérdezi, hogy "Rolexet nem vásárolnál, vezérem?". Vágod, ilyen cukros, fos órákkal jött a figurínó. Persze elég ideges lett a Kar, de mivel nem tudta, mi a dörgés Pesten, hányan vannak, ki kivel van, meg ilyenek, csak toporgott kicsit, de nem bántotta a faszit. Tzákodon ezért már kijárt volna egy csicskalángos, érted.

Kösz, bekbórd és Látnokzsálya.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása