Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Góré

2009. október 05. - Nyelvész Józsi

Hivatalosan vagy éppen spontán módon kialakult emberi kapcsolatokban vezető, irányítói szerepet betöltő személy, "főnök".

- Hoppácska! Most hallom, a Szomjú Norbit meg a Tomeket bevitték a jardok kurvázásér?! Állítólag 10-es útnál vettek fel egy szolgáltatót, érted. Volt náluk egy kis zöldike, azon rugóztak egy ideig a sünök.
- Jah, ha a Kálmi nem lenne ilyen áldott jó ember, még mindig benn lennének, szopóágon. A Kálmi bazmeg, lehet, hogy otthagyta a rendőrséget a gecibe, de még mindig ő a góré, hallod.

- A cseresznyefával mi a faszom lesz, Tónió? Három hete szeditek itt ki a Norbikával meg a Renátóval. Na, pattanj be a transzporterbe, te cigány, mennék már haza gecibe. De holnap megbeszéljük, hogy mi legyen, mert ez, érted, elég kemény.
- Mindán rándbá lász, Dínes, tá vádzs á góúré!

Nincs mese, a táti Stallonéba a Kar a góré.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása