Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Küzd

2010. március 01. - Nyelvész Józsi

Iparkodik, igyekszik; feladat megvalósítására vagy cél elérésére kínlódva, görcsösen koncentrál.

- Hát, így engem is hívtak.. én hülye, nézhettem volna a neten. BTK-ról tőzsdecápának, érted... ilyen rókapofájú, tüköröltönyös figura nyomta interjún. Kurva nagy kaliber volt, kihajtott inggallér, meg a pátekfilip karóra, érted. A faszparaszt még angolul se tudott rendesen... aszongya: "Látom, angoltanár vagy... lecc teszt it!" Ilyen cigó akcentussal. Aztán folyamat csörgött a telója, ilyen dzsukszos vastella, Brooklyn Bounce csengőhanggal. Két hónapig erőltettem, küzdés, érted. Nagyon csíra egy cég ez a Capital Partners.
- Egy hatalmas jobbágy vagy, Kismorvesz. Öhh... Újtelepen szállsz le te is? Kiskakasba benézünk?

- Te, ez a Hőbe Balázs ilyen budai gazdag furkó, mi?
- Áhh, dehogy, pászmek! Utolsó, Havanna lakótelepi prolesz. Annyi volt, hogy ilyen gazdag faszinger elvette a kurvaanyját, amikor a fater mája szétrobbant a deka szilváktól húzóra. Aztán ilyen igényes tag, érted, nagyobb kaliber, azt vitte vadászni a kiscsávót, ment a sznobulás ezerrel, küzdött a gyerek, hogy ő most valaki. Nem mondom, basznivaló a Kata, meg mégiscsak Transition Manager lett a Bléz a Bitumexnél, de az öreg tagh nincs, bűnöző proliként elrohad a... elrohadh ah... a faszom, mondjad má! Az, a gecibe, síjjh, de beleléltem magam, tesó.

Kösz, TradeMark és Zsírfeka.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása