Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Proli

2010. január 11. - Nyelvész Józsi

(Gyakran ipari jellegű városban, annak lakótelepi övezeteiben élő) külső megjelenésében, gondolkodásmódjában, viselkedésében közönséges, igénytelen, szembetűnően műveletlen, mindezek következtében társadalmilag kedvezőtlen megítélésű, alacsony helyzetű személy.
A szó jelentésbővülés révén az ilyen személyekhez társított jellemvonásokkal rendelkező (kínosan igénytelen, faragatlan) cselekvés, fogalom jelzője is lehet.

Tavaly a Totya esküvőjén volt, hogy a Dittike, ügyebár menyasszony, felvágta a tortát mindenki előtt, azt, mintha otthon lenne, lenyalta a kést, bazmeg! Kurvára proli volt a szitu bazmeg, a Kisnovákkal ott vinnyogtunk.

Ja, hogy a mobilodon vannak a szilveszteri konciról a képek, Norbikám, tolassad! ... Huhh, milyen kis furkó ez a Herszényi Jencike... hogy pózol a csajokkal. Szakmunkásbajusz, theee, nem szégyelli magát, legolcsóbb üveg sör a kézbe, százezerszer kimosott, ilyen fehér hosszúujjú, alatta veszélyes brúszviliszes atléta... én még másba nem láttam. Gondolom a Timikének is elege van ebből a csúcsproliból, hazamegy Mogyorósra, állítólag kiprátolja magát, betermeli, amit a frigóba megtalál, azt csá meg RTL Klub. Nem lepne meg, ha véletlenül a Timkó fokkal nagyobb kalibert cumizna nagyon hamar. Mi..? Hogy terhes a csaj!? Neszopass, api!

Azér a sittes Hofgárd Norbi faterja, a Sanyi bá az hatalmas proli volt mindig is. Amikor a vasútnál dolgozott, még előző rendszerbe, hajtani kellett valahogy, azt ebédnek egybeöntötte a hozott tökfőzeléket a mákostésztával, beült a slozettra szarni, közbe úgy, hogy tápolt az állatok királya, azt ott kanalazta a vécén, érted. BKV-nál lenne ekkora a szorgalom.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása