Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Rendelj Szlengblog-pólót!

2009. október 19. - Nyelvész Józsi

Legújabb ápdéjt: Király, elnök pólók, három színben, odabaszósabb felirattal, köszönhetően nektek. Tolassátok azt a rendelés gombot, mintha kéne!

Szlengblog póló klasszik, fehér Szlengblog póló klasszik, fekete Szlengblog póló klasszik, kék

 



 

Tejtestvéreim, lenyomtuk ezt a szavazást, és a válaszadók pont fele, négyszáz olvasó gondolta úgy, hogy egy ilyen klasszik Szlengblog-pólót meg kéne vásárolni. Szóval, hol a gecibe árusítják ezt az önbizalom- és izomtömegnövelő, siker záloga pólót?

Kattintsatok ide az előrendelésér': ("Szlengblog - Ha érted, mire gondolok" póló helyett) Szlengblog - Ha érted, hogy mondom
(Árusítja a LEGEND - Lifestyle and Clothing pólóüzlet és gékarton-lerakat.)

Mi lesz a fáraó ötletekkel, Sikonya személyszállítás és Tatár-Tasnádi szekuriti? Ezekre kiírok egy jófej posztot, aki kurvára be akar küldeni ilyen designt, az már most izzíthatja a Photoshop témáját. De ez csak akkor lesz, ha a pólóüzlettel nem lesz bebukás a történet, tényleg rendeltek és fizettek a klasszik verzióért, ami faszán lehet, hogy lesz még vagy gecire nem - ez a rendelések számától függ.

Ez a póló-üzlet nem egy Gyulabá-féle eszkortozás vagy egyéb okosítás. Ebből kurvára nem fogunk a legendes arcokkal az ökörbe vágott luxusmodellek felett pacsizni, meg pezsgővel koccintani. De ha tényleg van igény a különféle Szlengblog-pólókra, akkor olyanok lesznek itt, hogy mindenki csak lesni fog rátok munkahelyen, iskolában, utcán meg a sok fegyencjáraton, mint a Novínnyó Londonban, hogy "húhú, geci, de odabasz! Ásztákurva!"

Rendeljetek, mintha kéne, tesaúk!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása