Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Makkoltat

2010. október 26. - Nyelvész Józsi

(Férfi) a partnerével (rendszerint érzelmi kötődés nélkül, közönséges, durva módon) orális szexet végeztet, közösül.

Hallom, a Pazgyera Gazsi lányát az a kispályás Kremmer Peti makkoltatja Egomból. Dehogynem vágod, Astrája van, a Tatárnál nyomja. Kemény, bazmeg. Nem tehetek róla, meglátom a csajt, azt így hergel a fejével meg a szemeivel, bazmeg. Pofoznám a mellét a faszommal, tudnák vele mit csinálni.

Annyit elmondok, Krisztiánka, odacsukná a szekerem ez a faszjenő, azt éjszaka ilyen szempába odarakódik, hogy akkor levesz cigire... át is ütném a vidéki agyát az emelőkarral, az kurvaélet, kisbarátom... huhh, milyen húsos punhce, lassítsál, öcsécském... makkoltatnám ezerrel, fülén jönne ki a faszom... jahh, kamilláztad a zsírúj dögtolót... azaz, hármasba, öcsém... ezzel jöhet szembe a Bucéj, sérülés nem lesz, majcsak akkor, ha nem szivattyúzza a papamháci kékeresét erőssen. Na... azaz... pihenőállás, csodavárás. (Kiköp az ablakon, és rágyújt. Bikini: "Mielőtt elmegyek" csengőhangon megszólal a telefon.) Mhi? Ki vagyh? Jha! Szójjá má a izének... annak a fasz Szabó Tibinek, hogy várjon kicsikét. Hát a faszom bazmeg, lopjad el azt a szájbabaszott pénzt... van neki elég. Mhi? A büdös tüzépes Árpi folyamatában a brémet szopkodja, azér... hordják a parasztok ezerrel... hármasba, öcsém... te figyeljé, 20 perc múlva a Flóriánon leszek, azt visszahívlak csá. Faszom, hogy nem hagynak békén a gecibe.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása