Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Istenkirály

2010. augusztus 04. - Nyelvész Józsi

Kitűnő, káprázatos, szenzációs.

- Tízezer eurhó? A rojtoshra baszott pinájú, tepsiseggű, kopasz kurva anyádat, azt! Palicskó Csabi, mi a véres gecit csinálsz te annyi lekvárér?
- Gyusziii... Gyuszi! Nyugodj le, nem ér annyit. Meg hát, tudod, ilyesmit keres mindenki Brüsszelbe. A Táton, a Dóber Laca fia ott dolgozik, gyakornok a kistáska, de kétezer eurót hazavisz minden hónapban. Plussz a juttatások.
- Kapják be a... vastag, pesti húsfaszomh! A6-ossal furikázik, istenkirály kecaj, azt annyit csinál érte, hogy teniszpályán pörgeti a lompost. Apád fasza meg anyád
(Bikini: "Mielőtt elmegyek" csengőhangon megszólal a telefon) piccsájjáth! Mhi? Mér, te ki vagy? Ja én, csaó... a Putyi??? Ne szarozzál velem! Várjá kicsit... Hol?

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása