Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Ombre

2010. november 25. - Nyelvész Józsi

(Jellemzően fiatalabb korosztályhoz tartozó) férfiak egymás közötti, barátságot feltételező, bizalmaskodó megszólítása.

- Ne tudd meg, öcsém, vasárnap kelek föl jó korán, 11-kor, nézem, csörög a magyar fón, mondom mi a picsha. Felveszem, ilyen női hang, hogy "szia nyuszikám", mondom "heló". Aszondja, "tegnap elvoltatok megint, kicsim, nem hívtál reggel", aztán kicsit így kómásabb voltam még, mondom, így, érted, ilyen megilletődve, hogy "hát voltunk a Hitzingerrel meg a Raduval, kicsit szétcsúsztunk, az biztos... te ki is vagy?"
- Az igen, ombre! Téves szám, vagy mi a faszom? Jó meredek. Mondjuk, amikor a Búzási Pali nőjének írtátok a perverz esókat, azt a sztorit is simán nyalatja.
- Az kurvaélet, mondjuk letette, mire kifiguráztam volna, hogy ki kivel van. Hallod, megyek, azt szénné prátolom a thoálettheth, hogy siklóernyővel jövök le a tetejéről. Utána bekúrok valamit, mer atom éhes vagyok, meg tudnák enni egy kiló békönt. Aztán szkájpolunk. Na csáh!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása