Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

A hajnali úton senki se fél

2010. december 25. - Nyelvész Józsi

- Hát, gecó, kemény ez az Egom, múltkor azt nézem, mondom, Suzuki úton vagyok, és közbe a belvárosba voltam. Már bringával. Nem volt világítás, haljak meg.
- Odabasz, bazmeg, mint a decibarack húzóra. De mondok még keményebbet, a Totyáék Csévre költöztek, azzal a folyékony seggű ribanccal... mhi ... jamerhogy nem? Csak a picsanadrág tartja össze azt a hájas seggét, thee. Mocsadék. Gyerek, hallod, negyvennyolcba nyomja a Tatárnál a hesszelést valami sertéstelepen, Mány felé. Meg persze feji a bengát a traktorokból erőssen, kettőér pattan lityója, de okosba kilónyolcér is meg tudtok egyezni, ha komolyan érdekel. Na, szóval lényeg a lényeg, jön a váltásgyerek, bizonyos Szabó Tibi, Suzukival alapszinten, így farolgat befele, azt kiszáll. Pacalra gyúrt gyereket képzelj el, terepgatya, bézbólsapka, süld nélkül, ahogy kell, vágod. Szeme nem állt jól. „Szega", érted, így mondja, hogy "szega, nem veszem le jattoláshoz, ha nem gáz”, ilyen lövészkesztyű az ombrén, geci. Gyorstokba a gázpityu, kocsiból meg fullon a Makaréna, édes istenem. Nagyon konkrét volt, hallod.
- A Kálmi is duurva, basszuskulcs. Ilyen figurákat felvesz! Elképesztő! Az édesanyja felakasztotta magát, szegény. Szembeszomszédom. Depis volt a nénje.
- Kussoljál, Tomek, mindjár jön vissza a Kisnovák a körrel. Már villant a látkép, azaz, Novi, ki ne lötyköld a szilvát! Na, még a pultosgáréval, azaz. Mi meg itt eltikkadunk, érted. Nagyon kistáska volt a Kisnovák, akkor látott először csöcsöket, a nagybátyjánál, a Csámpai Imre bánál, a garázsában. Ki volt plakátolva a hely ilyen kúrós naptárakkal, hallod, jó nagy kujon volt az Imre bácsi. A Kisnovák szaladt is rögtön a slozettra, olyat recskírozott neki nyüszítve, mintha kötelező lenne. Az a mondás, hogy az Imre bá felakasztotta magát pár éve, nem vetette meg a cincorettót a faszi, aztán otthon is voltak gondok. A gyerek felnézett rá, nem kell neki mondani ezeket az akasztásos meg halálhíreket, karácsony előtt, hallod.
- Állítólag a Kisnovák faterja látta halála után a Csámpai Imit valahol Süttőn bóklászni. Persze az öreg Novák is általában jól megszívta a púpját cefrével... Na, Novi, megvagy! Isten-isten! Nézzél a szemembe... a faszomat má! Kisnovák, ha ezt nem iszod meg egyhúzásra, az én szememben egy senki vagy!
- Mint az anyád teje...
- Ilyen jót Angliában nem iszol!
- Síííííííííí, megvakulok, hazavisztek. Na, mi a kibaszott pálya? Ki merre nyomja?
- Inkább te mesélj, Kisnovák. Milyen Anglia? Azzal a honlapoddal mi van? A rapszövegessel, amelyikbe elküldöd a Dénest a kurvaanyjába?
- Áhh semmi, kis szünetet tartok. Kurvára senki nem olvassa. Meg levegőt venni nincs időm. Dolgozok, eszek, alszok, prátolok. Gyűlik a pénz, két év, azt lesz lakásom. Ázsiai nőm van, akkor kúrok, amikor akarok. Mindent megcsinál, hallod, már nem tudok mit kitalálni. Így megy ez hehhe. Ilyen állatokkal mi van? Totya?
- Pont most beszéltük. Tatárnál van, önváltós műszakba.
- Sikertörténet. Misáj?
- Kiment hollandokhoz, asztalosüzembe.
- Az igen, persze lakatos a csávó. A középiskolás nőjére emlékeztek? 28 volt a Misínnyó. Ütközünk a buszvégen, azt bemutatta így mindenkinek 15 éves kiscsajt. Az meg kezet fogott mindenkivel, hogy "Ildi vagyok". Ezek vajon mit csinálhattak otthon? (Behunyt szemmel, fejét felszegve, képzeletbeli fejet simogat az ágyékánál) mmm, te vagy a barátnőm... mmm, te vagy a barátnőmmm... Kálmival mi van?
- Hehhe... még mindig övé a Tatár cége meg kertépítenek a Dénessel. Néha ránéz a melósokra a Dini helyett, ilyen szempa, zsakett, alap, azt feszeng, hogy "lapátoljatok".
- Fasza. Kar?
- Kiment Floridába, valami okosság. Vitt újabb, leányvári asszonyt is.
- Az igen, nem hittem volna. Gyulabá?
- Száznegyvennel beleröppent egy IFÁ-ba. Asszem csütörtök hajnalban. Tükörjég volt, hallod. Nem sok maradt az öreg fasziból.
- Ne... basszálfel!
- De baszlak. Állítólag annyi szeszkó volt benne, hogy egy hárommázsás kanmalac fejreállt volna.
- Pásszátok meg! Valamelyik nap vele álmodtam. Ültünk a Golfba, ő meg én, mentünk valahova hajnalba, asszem Egom-kertvárosba, bútorokat pakolni. Azt felhívták a mobilon, közbe rágyújtott, beszélt a telefonba, de késésbe voltunk, csak így odaszólt, hogy "na figyelj, öcsécském, így kell sietni, geci". Így megfordította a szájába a dekket úgy, hogy a hamut harapta, bazmeg, hogy mondjam neked... a szipka a szájától így távol, érted. Elkezdte szívni olyan tempóban, mint a gép, füstölt, mint a faszom, kifelé égett a cigi, közbe istenbaszta módon elkezdte ékelni a Golfnak. Meg ment a Sláger, azt hallgatta mindig, ilyen návögoná lávögen evribádi sunájja szám.
- Ezt nem hiszem el... Arra emlékeztek, pont ennél az asztalnál voltunk, azt idejött a Búzási Paul a spanjaival, ilyen Prohászka Zoli meg ilyenek. Lehet moccani elfele, mert ez az ő törzsasztala. A Gyulabá fogta magát, vonyított ilyen kurvára keményet, vágod, mint a Véres gyémántban, amikor levágják a tag kezét, azt fejbeküldte a Palit söröskorsóval.
- Meg amikor leverte azt a kopasz, suzukis tagot.
- Nekiment volna a Fekete Lacinak is. Főleg, ha pénzről van szó.
- Igyunk, geci!
- Ha feleakkora rock and roll lesz az életünk, mint neki, már megérte, hallod. Sok tartozása volt a Gyuszi bácsinak, az biztos, lehet, hogy jobb így neki most, isten nyugosztalja. Papírusz mondjuk, nem hiszem, hogy volt a delláról, szóval faja. Mercike állítólag Debrecenben van a kisgyerekkel, a húgánál, kibekkelik valahogy, azt mondta a Misike. Tomek, van nálad kotta, remélem, ez most a te köröd lesz, büzett.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Darvászó Koppány · http://prolikonyha.blog.hu/ 2021.12.05. 19:10:07

Hoppá, öcsécskéim láttátok Hozé Nagyúr Telexes jattos gurítását? Hogy felcsövesedett a jó öreg Kisnovák, mhiii?:) Síííj, tesókám, gyere vissza blogolni, mi azóta itt várunk Rád rendületlenül! Szerintem az öreg Sikonya is feltámadna, mint Bobby a Dallasban...

Darvászó Koppány · http://prolikonyha.blog.hu/ 2021.12.07. 14:18:13

@Modor Tibi: Síjjj öcsécském, én sokáig meg voltam győződve hogy Ti a Hozelító nagyúrral amolyan "dzsekiléshájd" módozatban egy személy vagytok, de ha mégsem, akkor teggeljük be a kis tzákodi csicsákót: @Nyelvész Józsi pásszmegh, gyere vissza KURVAGYORSAN!:)
süti beállítások módosítása