Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Innovatív módszer

2010. április 06. - Nyelvész Józsi

(Többnyire újszerűségből fakadó) joghézagokat, előírási hiányosságokat kihasználó, anyagi haszont vagy egyéb előny gyors, hatékony megszerzését célzó (üzleti) gyakorlat.
A 2010-es jelöltállítási időszak alatt különösen elterjedt kifejezés, jelentése a más párttól kitöltött ajánlószelvények átvétele, tartalmuknak kitöltetlen, nyomdában gyártott cédulákra való átírása.

-Hijj, pásszmek! A Krisztiánka a pesti uncsitesójával pont ilyen cédulás biznyákba nyomult. Ezrest keresett a kiscsicska egy óra alatt! Állítólag valami, ilyen úgymond innomatív módszert kellett csinálniuk, diákszervezetes témával. Mondták is neki, hogy ezt akkor nem kellene reklámozni, meg egyébként is az a hír járja, hogy az ilyen okirat-okosításos dolgok 2-3 évet érnek a kaptárban, ha nagyon egyértelmű a témakör.
- Azt a szőröstalpú, romeszkó kurvaanyját neki! Akkor ez konkrét volt. Ez a kisköcsög engem is hívott, mondta, hogy most kell beszállni mert már csak négy napig tart a buli, de addig még egy pár tízezer kápéba összejöhet. Aszittem, valami MLM megint, amióta megborult a pénzügyi téma neki, próbálkozik ez mindennel, gyalog elmenne Pécsig tíz forintért, érted.

Kösz, Csárli.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása