Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Kismorvai, a tőzsdecápa

2010. március 05. - Nyelvész Józsi

- Várjál kicsit... belaggolt ez a szar... na most jó, mintha kutyák ugatnának, olyan volt. Na, mi van, buzi? Mesélj már arról a Capital Partnersról, te szerencsétlen.
- Inkább te mesélj, mi van Londonyba. Hallom Kisszomjúval nyomattátok Dublinba is. Nem semmi.
- Síjjjj, ja, nagyon készen van az a Pali, te. Úgy élnek, hogy belehalnak. Ez a Holicska Lackó, a Pali nője, alantas egy fíreg. Ő alszik a nappaliban, reggelre olyanokat prátol oda, megőrülsz.
- A Paliról tudsz valamit? Merre zúz mostanában?
- A faszomtudja, hónapja nem szkipéztünk. Szerintem a mirelitmarhák picsáját sorozza hatezerrel. Nekrozúfília, öcsém.
- Nekem azt mondta a Pokk Atesz, hogy hazajött, azt Pesten erőlteti neki.
- Jahh, igen, volt valami balhéja a hentesnél, adom. Állítólag felállt, azt felhívta az ír tulajt, hogy lefőtt a kávé meg akkor lehet küldeni a pénzt, vagy kurvásul fájni fog. Nem bízza a véletlenre ez a Pali hehee. Persze igaza van, ne gecizzen senki se a pénzemmel.
- Ne is mondd... most hallod ingyér gályáztam, baszd meg.
- Meséjjé má, büzett!

- Hát hallod... ez nagyon egy tahó hely volt. Vágod, hogy kiválságoztak a Bitumextől. Mondjuk azt megértem, mert kábé semmit nem csináltam, néha a K-Paxszel ökörködtünk meg mentek az email-csaták a csajszikkal. Kerestem a melót kurvára erősen, aztán a CV online-on találtam ezt a hirdetést, hogy "jól menő céghez keresnek chief accountant-okat, meg project coordinatorokat."
- Igazad van, öcsém. Ami nem megy, erőltetni kell.
- Cím ilyen nagy bérház, megcsinálva irodaépületnek, gang faszán kimacskakövezve, habi szökőkút, kavicsos járda, meg minden faszom. Központi portánál odakísértek az üveglifthez, ilyen úriasan, vágod. Negyediken kurva hosszú regisztrációs pult, három pornós kinézetű szőke bringesz.
- Hoppácska!
- Ja, kamilláztam én is erősen. Ilyen rajzolt szemöldök meg miniszoknya. Fullos volt mindegyik, azt elmondom neked. Vigyorogtak, mintha az atyaúristen lennék. Üljek le a bőrkanapéra, mert jön a mittudomén milyen úr, és az interjú hamarosan elkezdődik.
- És előficcent a kibaszott vastag, vidéki húsfaszod?
- Persze, szvaffoltam összeset kajakra, aztán feltornyoztam a picsájukat egymás tetejére, úgy kúrtam váltóba az interjúig. Közben egyik kezem hátul a derekamon, ilyen úriasan, érted.
- Állat vagy, Krisztián, a Pierre nagyúr is így csinálta volna! Uíí! Látom, nem tértél le a helyes ösvényről! Azt a gyanú mikor kezdődött??
- Mögöttem volt ez a korlát, azt lehetett látni ezt a cigóképű faszit, hogy üvöltözik meg spannol, tüzelte az embereket százezerrel. Ilyen kurvára vidékies tájszólással, hogy "melóu, melóu, melóu! Kell a pénzük! Ide vele! Janika, hány aláírás van meg eddig, mi? Vigyázzál magadra! Sale!"
- Ásztákurva! Néztem az Indexen a videót, kurvajó!
- Mondom ez valami elmebeteg, de meghallgatom mit mond, majd legfeljebb röhögök egyet, meg hát melóm nincs. Hallom, valaki tapsol... "jó, gyerekek, akkor mindenki fel az irodámba, ez így nem lesz jó."
- Fontoskodó egy buzi volt, mi?
- Ja, felzavart mindenkit az irodájába, üvöltött, mint idegbeteg. Azt tódulnak ki a csávók az ötnégyzetméteres szobából vagy húszan... szedett-vedettek voltak nagyon, zakó, gatya más színnel meg mintával, érted. Pantalló fehér zoknival, meg gecisokan edzőcipőben. Meg izzadtak is, mint félidőben a Vasile Miriuta.
- Mekkora hasonlat! Költő vagy, geci.
- Aztán interjún volt ez a "látom angoltanár...leccö teszt it", ilyen cigányosan. Vágod, amit írtam.
- Jaja, hatalmas beszólás. Simán nyalatja a Misi sztoriját. Azt gondolom, ELTE-BTK angoltanárival nem volt gáz? Hehee.
- Felvettek, baszki. Persze levágós lett hamar, hogy az egész történet kábé forintot nem ér.
- Ez alap, nem?
- Áhh, baszd meg. Hagyjuk is. Figyelj, akkor a május konkrét neked? Ilyen munkaügyben is körül kéne nézni... Most mondjuk elzavarják az MSZP-t a büdös kurvaanyjuk écces pinájába, ahova valók, szal vagy maradok vagy nem, de azér körül kéne nézni, érted.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása