Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Üccsi

2010. február 18. - Nyelvész Józsi

Üdítő(ital), frissítő.

- Misikém, öcsém, most akkor hogy is van ez? A Mártonkának ki az apja..? Apádtól nem akartam kérdezni, tudod, ismered az öreged.
- Á, Lujóbá, neked elmondom spanba. A Merci összekúrt valami csokker, kamazos faszival még régen. Ilyen barátnő fíling volt, érted. Putnoki tag. Valami Horvát Antal... pont hűsöl.
- Ne akasszál hasba. Hát mér, Misike?
- Nagy bugázták az oltottmeszet éjszaka a spanjával, így lerakatból, cégesverdával, azt mentek osztani, persze a depóba. Nyilván levágós volt, hogy a portás nyugger alapszinten rácsörög a zsekákra. Mondjuk sanszosan idén már kijön az a büdösszájú tróger. Alsóhangon leütéses rablás, nagyértékű visszaélés, ilyenek. Mondjuk én nem ismerem, faterom meg kajak prátol az egészre, már ha érted, Lajos bácsi. Öhh... légtelenítenéd a poharam, vezérem? Kis üccsi jó lesz most, Fanta... köszi, mer vezetek.

Kösz, TradeMark.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása