Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Alsóhang

2009. október 27. - Nyelvész Józsi

Termék, szolgáltatás (a beszélő által megbecsült) legalacsonyabb elérhető piaci ára.

Hallod, kurvára kemény azért a Timinek estin nyomatni a Vitéz Jánost, és közben a Tycóba csavarozni a futószalagon. A Jencivitéz mennyire szponzorálja vajon? Biztos megvan egy nyolcvanezer a Tycónál, de a főiskola alsóhangon is kiló per félév, érted. Még ha az iskolaigazgató muterja támogatná, de azok is le vannak csusszanva, anyagilag, meg hát kiderült az okosság a suliban is, lapítani kell, érted. Hallod, itt a környéken nem látom a jövőt.

- Ezen lehidalsz, Kálmi! Az Adamcsik Tamás megvan, beceneve Tomek?! Na, ilyen nagy bluesos a gyerek, meg Pat Metheny, minden faszom, azt dobol. Ja, ismered? Csináltak egy bandát a Szeszkó Lackóval, az a nevük, hogy a Progression. Itt van MP3-ba a jófejség:

... kukoricaföldön találtak,
azóta se láttam az anyámat ...


- Áztákurva, faszom! Azt ilyen dobszerkó meg ilyenek honnan vannak ennek a nyomorultnak? Na, jó, a Tomeket megértem, de a Lacikának gitár? Alsóhangon is ötvenezer forint, öcsém.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása