Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Prezident

2010. február 08. - Nyelvész Józsi

Az amerikai angolban Barack Obama elnök beiktatása után, a pejoratív "néger", "nigger" kifejezések helyett használt, minden valószínűség szerint időszakos, korlátozott népszerűségnek örvendő kifejezés.

A Hitzinger Gabi sztorizott, hogy a Kisnovi meg van őrülve, érted, nagyon elhatalmasodott rajta ez a hiphopboyz stílus, vágod. A nigériai culáger kollégáit próbálja ilyen überkedős-angol szlengbe prezidentnek hívni, hogy gizdázzon ezerrel, azok meg röhögnek rajta, érted, vagy kap egy span-tockost. De azér a retekromán lakótársaknak meg az ázsiai pinának jól beadja a magyar eminem sztílót, hogy oktathassa, amíg tudja, érted. A gyereket is néha Hitz' Dzsínek hívja a nyomorult. El-e kéne altatni, mint a kutyát vajon?!

Kösz, Mánó.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása