Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Gizdázik

2009. december 17. - Nyelvész Józsi

Huzamosabb időn keresztül, fellengzően, erőt sugallni próbálva, eltúlzott magabiztossággal lép fel.

Most voltunk a Ziggivel a Kart látogatni... Hallod, gyerek kómában, ott gizdul az öccse, a Janika, kábé olyan, mint a Kar, csak kisebb, meg jobban kopaszodik. Ilyen fukszos csávó, meg a Misinszki Suzuki póló az alap. Telefonált ezerrel, kurvára intézte, hogy ki-kivel-hogyan-mi lesz, eléggé erőszakos stílusba. Akkor a kórterembe még a felesége ott jajong pluszba, a két kisgyerek meg tépi egymást... el is jöttünk, kurva gyorsan. Amstel, jíjj, miafaszom?! Szarabb sört nem tartasz, Dini? Na, eresztek inkább egy tellát a Gurin Petinek. Aszondják a hangok a fejembe, hogy meglesz még ma az a Fábia.

Mostanába a Gizi néni rákapott az éjszakai pillangó témára, hallod. Már úgy, hogy néha azzal a lelakott fejű Szomjúnéval járnak a Kiskakasba inni. Szombaton ilyen, fasztudja, hány éves, ilyen taknyos csicsákók ott gizdáztak, aztán egyik, ilyen metálos, kapucnis felsős, hosszúhajú, serdülőbajszos majomgeci eléáll a Gizi néninek, gondolom fogadásból, hogy azt mondja neki, valami ilyet, hogy "azt a szatyormellű kurva hétszentségit hát hogy nézel ki, theeee! Hát hol hordod a csöcseidet, csapd inkább hátra! Mint a tacskó, pföjj!" Gyulabá ott lett volna, biztos két-háromszor odabaszta volna a fejét a pulthoz, az kurvaélet.

Kösz, Fröcsi Bácsi.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása