Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Gáz

2009. december 18. - Nyelvész Józsi

Kellemetlen, kínos.

Héhéjj, szega Sanyi, te is zúzol a Bituhoz befele? Kemény volt tegnap, mi? Életembe nem voltam még ilyen alpári buliban hehee. Hívom a nőmet éjfél körül, azt látom, a hajón kurvára tombolnak az emberek, megy a zene ezerrel. Épp ecsetelem a fónba, hogy jó a hangulat, aztán látom, a Balogh Előd kiront, érted, kihajol a korláton, és beleásít a Dunába. Mondom, miafasz, ilyen kurvára féreg módon öklendezett, végén még köpött egy olyat, hogy öt percig gyűjtötte rá a csulát aztán szaladt vissza táncolni. Nagyon gáz volt, te.

Most ez nagyon gázos a baleset, kurva nagy a bukováré a Mazdán, öcsém, mehet a kohóba Wankel motorral, mindennel. Nagyon kell most pörgetni a boltot, hozni az új vasakat ezerrel, nincs mese. A Karral meg az lesz, hogy, bazmeg, kialakul, már beszéltem a Gurin Petivel, megvan a fábiás gyerek vallomása legépelve, már csak a fazont kell megtalálni, aláírja, azt meg is van. A Tónió remélem elkészült, amit megbeszéltünk, Dinikém? Ja, Móni, várjál, bazmeg, temetésre illik virágot vinni? Vagy mi a faszom legyen a Margóval?

Kösz, belbórd, lojzi1 és pisces.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása