Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Sunatkozik

2009. december 05. - Nyelvész Józsi

1. Szexuálisan érintkezik, közösül.

- Gyulító! Öt körű ráérsz-e egy felesre, gecaú?! Kéne dumálni témáról.
- Árpikám, hogy a faszba ne. Felmegyek a Mercivel sunatkozni, aztán a Pikolóba találkozunk, az kurvaélet.

2. (Jellemzően fiatal) nő unatkozik, ennek ellensúlyozására a társadalom által sugallt, azáltal követendőnek tartott szabadidős elfoglaltságot űz(ni próbál), vagy a közfelfogásban nőinek tekintett tevékenységet túlzottan, nyakló nélkül végez.

Azér nem csak a gondtalan kúrás volt a Szilvivel, apukám. Jó hogy fullos, érted, gyönyörű cickók, tökéletes segg, és oda is bevághatod természetesen, bármikor, kis nyálazás után, de voltak dolgai, hallod. Ment a hiszti, hogy színházba menés, vagy ha találkozunk a barátaival, akkor nyakkendőt kéne kötnöm. Néztem, mint a picsa. Érted, csak azér mer most sunatkozik kicsit, aztán nem tud mit kezdeni magával. Mondtam neki, hogy kéne hobbi, meg warcraftozhat a gépemen, ha akar, érted.

Kösz, Szúnyog Gyula.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása