Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Hentel

2009. november 18. - Nyelvész Józsi

(Jellemzően videójátékban) gyors tempóban, rendszerint tervezés vagy mérlegelés nélkül, akár őrjöngve, folyamatos cselekvésképpen gyilkol, pusztít.

Kurvajó volt a páré a kultúrban, gecaj. A Gazsi bá jól beszittyózott, aztán mikor szóltak neki, hogy lehet hazamenni, vagy fejberúgás történik, előkapott egy konyhakést a kabátzsebéből. Ott dülöngélt meg üvöltözött, hogy vele ne szarozzon senki, azt próbálta hentelni a szekuritit, de hát kevés sikerrel.

Öcsém! Megint beüzemelték a Marcipánba a Golden Axe-ot, gondoltam, nosztalgiázok egyet és végighentelem a törpével ezt a fasza gammát.

Bazmeg, Misi, a faszom kivan az Edínnyóval, a fácse azzal van tele, hogy mennyi csicskavárit hentelt le abban a maffiás szarban. Ki lehet ezt kapcsolni?

Kösz, Godot és Jack Sanfrancickó.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása