Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Harkályozik

2009. november 02. - Nyelvész Józsi

(Férfit) rendkívül heves, gyors fejmozgással, orálisan kielégít.

- Ennél a Jencikénél nyomorultabb csicskát nem baszott még a környék. Szombat hajnalban a veretés után üvöltve ásította ki a becsempészett cserkókat a forma a Horájban, közben a Timi meg a szemeteskukáknál agyrázkódásig harkályozott valami benzinkutas parasztot. Komolyan mondom, néha már sajnálom a nímandot.
- Ja, majd sajnálom én is, de előbb inkább én is telibeverem a Timunak... Szabina, az urak megszomjaztak!

A Kisnovák olyan porkát tolt át a múltkor, hogy csak néztem, mint a tetű. Ilyen öltönyös górék ülnek valami tárgyalóba vagy mi a faszomba, azt komoly arccal beszélnek valamiről, érted, közbe meg az asztal alatt mindegyik előtt ott térdel a fullos suna és úgy harkályoznak, mintha nem lenne holnap. Egyik csaj ilyen kurvára álmodozó fejjel szopkodja a makkot, ma már háromszor csiszoltam rá, tesókám.

Kösz, everywhere with helicopter.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása