Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Baszópajtás

2009. október 23. - Nyelvész Józsi

(Többnyire rendszeres, de elkötelezettség, érzelmi kötődés nélküli) szexuális partner.

- Kéne valami baszópajtás, testvér, a Móninak szólhatok, hogy le kéne nyelni bazmeg, de mostanába nem akarja, bazmeg. Fasz tudja, mi baja van megint. Gyulabá, szerinted?
- Kálmikám, öcsécském, le kell neki nyelni, nincs mese.

Durva, hogy a Szokol Petya a Timike révén lyuksógora a Tóniónak, bazmeg! A Peti még a malomiparnál újított be egy ilyen baszópajtást. A táti lisztraktárban ment a viccelődés, meg a tapizás eleinte, de para volt, mert összedzsuvázták magukat is meg a lisztet is, a gyerek meg valami minőségi ellenőr volt, azt találtak egy félreeső raktárat, ahol a zsákos takarmánycsírát vagy mi a faszomat tartották. A csaj rákönyökölt két zsákra, a Szokínnyó meg pakolta hátulról kajakra, saját bevallása szerint ilyen kifejezéstelen robot-fejjel, a csaj meg közben nyaukolt az élvezettől, érted.

Kösz, Nathanp.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása