Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Beljebb van

2009. június 20. - Nyelvész Józsi

(Csekély mértékű) előnyhöz jut; állapot, cél eléréséhez közelebb kerül.

- Megadta a tartozást a tűzépes Árpi, egy egomi látképpel beljebb vagyok.
- Jól van Gazsi bá, ezt értjük. De hol az asztalról a szilva?

Hát igen, a Szomjú Norbi is olyan tróger, aki előbb elgépezi a lóvét, aztán keresi csak meg. Apja ilyen miller, néha megtömi a gyerekeit lovettával, azt ennyivel beljebb vannak, de a jövőt azt nem látom, öcsém.

Hétvégén falunapok, lehet nyerni havibérletet a Stallonébe. Király lenne megnyerni, annyival is beljebb lennék, ha érted, mire gondolok.

Na, nézzétek má, a Krempf Étyienn megörökölte a Gyulabá bomberdzsekijét, nem semmi, bazmeg. Ezzel is beljebb van a munkanélküli faszfej.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Modor Tibi 2009.06.21. 02:58:01

Ó, bazmeg. Ricsike, az intézetis prosztó jut eszembe: "még beljebb, még beljebb" - vagyis: "még annál is durvább"

Nyelvész Józsi 2009.06.21. 11:57:44

@Modor Tibi: Aztán a Ricsike meg valami 80 euróval kijjebb volt, miután lemarkecolta az angol kurva, ha jól emlékszem a Tardáról, apám! :)

Imiface 2009.06.22. 10:25:52

"Jól van Gazsi bá, ezt értjük. De hol az asztalról a szilva?"

Priceless!:)))

AdamT 2009.07.13. 15:54:40

Rövid story, 6 éve történt. Egy Kisnovák-forma csókát bugázáson kaptak a zsaruk, bilincsben ácsorog a pára.. Egyszercsak ránéz egy meglehetően nagydarab rendőrre, turházik egy izmosat, majd megszólal: "nyald fel tesó, ezzel is beljebb vagy".

És a zsaru meg se ütötte. Vágod?

(a hír igaz)
süti beállítások módosítása