Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Hélótázik

2010. március 19. - Nyelvész Józsi

Közterületen, alkoholos befolyásoltság alatt, a társadalmi elvárásokat sértő módon, elfogadhatatlanul, minősíthetetlenül viselkedik.
A kifejezés eredete a Király Andrásról, a Jobbik Magyarországért Mozgalom volt szóvivőjéről 2008-ban készült videófelvétel, amelyen Görögországban egy helyi munkást magyarul kurjongatva sérteget.

- Hüjj, befelé szívta a dzsointos cigarettát, hogy a lapos, vidéki homloka behorpadt, azt itt hélótázik munkásgyereknek, mint egy... faszán, mint egy cikány! A fejébe konkrétan megváltás lenne az ásó. Mondjuk... attól még a Jobbikra szavazok egyértelmű. Nehogymá ilyen faszkópé miatt... Kétszer szavaztam a Maszopra, nem lett jobb, a retkes kurvaanyját az összes hagyómikinek. Még egyet, Lajos.
- Ne idegeld magad, Gyuszi. Misikém, videózik a mobilod?

Kösz, Tojás.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása