Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Análfűrész

2010. március 02. - Nyelvész Józsi

Férfi - jellemzően erőszakos, kényszerítő jellegű, zárt férfiközösségbe való befogadását szimbolikusan megpecsételő - végbélbe ujjazása, illetve az erre használt ujj megfélemlítő felmutatása.
A magyar tűzoltók körében, mint elterjedt beavatási szertartásról beszámolók léteznek.

- Mhiakurvhha? Análfűrész, megőrülök! Még ilyen homokoss buzisághot, theee. Ilyet bepróbáltak volna a taxis kolegák, ancsától agyig ment volna a vascső, mindegyiknek. De megszomjaztam, te. Meg a második oldalon itt figyel ez a homokosfilmbe buzuló veréb is, inkább a dellát szedné befele okosba a 10-es úton, vagy cipőzné a sok tüntető veséjét szanaszéjjel vasbetétesbe neki, az is jobb lenne. Egyet megmondok, kurvára szar egy dolog ez a buziság!
- Gyulikám, azér mondom, ésszel a lovakkal, mer ha egy ilyen tűzoltó gyerek vág ki a roncsból, bármi megtörténhet abban a szorult helyzetben, érted.

Kösz, bekbórd, tri, qdiace és X14NZ.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása