Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Lájkol

2010. január 27. - Nyelvész Józsi

(Valamit) szeret, kedvel; tetszik.
Eredete a Facebook.com közösségi weboldal "like" elnevezésű, az oldalon megosztott tartalom pozitív megjelölésére szolgáló linkje. A Facebook "like" az egész internetes kommunikációra és azon túl az internet-felhasználók élőbeszédére is hatást gyakorolt.

- Béci, hallod, na ezt varrd össze, bró! Ilyen fülöp-szigeteki arc leharapja élő kobra fejét, egy az egybe, érted, ott a videó a YouTube-on! Fullriszpekt, érted. Kitettem a faszbúkra, hatan már lájkolták is.
- Gyáá, geci, nyomjad elejétől kicsit... ásztakurva, mekkora féreg már! Honnan szedted ezt a... ezt a szart?? Ja, öhh... a Hőbe mondta, hogy beszélne veled meeting előtt, dobott mailt.

A Kisnovi nem lájkolja annyira az angol tematikát az új ájfónon, még szerencse, hogy van ott kinn egy magyar srác, asszem Cibak, vagy valami ilyen gyökér neve van, húsz fontér áthekkeli neki magyar menüre. Gyíkarcnovák mondta, hogy akkor már a koreai fontkészletet is feltölteti rá. Szerintem ebből szerelem lesz, baszki.

Kösz, nzanga mobutu junior, regetti és tff.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása