Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Pávázik

2010. január 21. - Nyelvész Józsi

Saját személyiségétől, társadalmi és anyagi helyzetétől idegen, annál emelkedettebb szerepben tetszeleg; kérkedik; alakoskodik.

A Dagipalinak volt ilyen sztorija még Dublin előtt, hogy állítólag behúzta azt a dzsokis mercédeszt, amiről hangolt nagyon sokáig, aztán ilyen fekete, ilyen csíkos Saxxo ingbe pávázott három elég jól kinéző pázmányos picsának... Nyomta a latínó vetítést szélesvásznon, hogy ő egy magyar-mehíkói - így, geci, hogy "mehíkói", beszarsz - üzletember, és Tinnyén akar egy nagy plázát építeni.

Fáccsén láttad új képeket a Noviról? Cavalli póló meg Armani szélkabi, random H3-as motorháztetején pávázik, hogy "kis vasam", meg ölelgeti ezt az ázsiai nőt. Nem semmi, te. Én má elhiszem a raplemez témáját is, érted.

Kösz, Bekbórd, Levcso, Rod, tff és Vágási Matyi.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása