Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Odacsuk

2010. május 12. - Nyelvész Józsi

Elsősorban személygépjárművet, annak kiegészítőit balesetben nagymértékben károsítja, összetöri.

- Múltkor viszem ki aizét... a Anitát... dehogynem vágod, Putyikám, a Tomek utcájából. Jó húsos pina, nem mondom, szíjjelbasznám, hogy a füle is kettéállna. Állítólag Dubaj végett megy a reptérre mindig, ilyen nagy akuváriumba úszkál meztelenül höhöjj. Mondom parkettázok neki kicsikéjt, leesik egy zsírosabb jatt, ha időbe kiérünk. Beáll elém bömössel a budai ficsúr - síííttttty! Sárga, mondom miafaszom, mér nem szaratja neki? Nem tudja mi a szokás, ha felbukkanok a viszapillantóba. Ráállok a picsájára, úgy letúrtam a szélső sávba, hogy még, theee. Rámhúzza, mint a hülye, majdnemhogy odacsuktam az indexet a fogyatékosnak. Átköpök az ablakon, aszt mondom neki, hogy "annyád pecsájja, the karvalyorrú köcsögh".
- Ez nem semmi sztori, Gyuszikám! A birodalmival bömöst alázni. Kérünk még egy csivaszt ide az uraknak! Gipszkarton-ügyben van-e valami újság, Gyula?

Hoppácska, a Szabina hogy tékára csukta a szmartocskát a Hangyánál, a Ziggi ideges lesz nem gyengén.

Kösz, DG és Rod.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása