Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Budmiltáskás

2010. május 01. - Nyelvész Józsi

Az általános, illetve középiskola ideje alatt vagy fiatal felnőttként is az idővel tömegcikké vált, Budmil márkájú hátizsákot hordó, átlagos vagy éppen jelentéktelen, a tömegből kitűnni nem tudó, a társadalom által jellemzően lenézett (férfi) személy.

Nem azt mondom, érted, próbálkozott a budmiltáskás Kisnovák is rajoskodni suliban, de hol volt ő a császárokhoz képest, például az Újszászi Roland, millergyerek. A rokonok is lesajnálták kajakra, így mesélte az uncsitesója, a Mazurek Sanyi, hogy meglátták, jön a família, azt mondta az Öregsanyi egyből, hogy "megin mit akarnak ezek a koldusok". Érted. Aszt azóta az Újszászi Roli megtört harmincas arc lett, az öreg Mazureknek is lecsúszott pár Astra gigába, a Sanyika meg ilyen hét éve jár a BME-re, de pinát még nem látott.

Swabian Hill Wayne 2010.01.26. 12:15:48
Hey guys... a suba.blog.hu-n titeket fikaznak ilyen budmiltaskas pestiek...
Válasz erre

Kösz, Mamma Peena és Swabian Hill Wayne (BtheBest blog).

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bicepsz Elek77 2017.02.26. 03:11:19

Nrkem is budmiltaskam volt köcsögök!!
süti beállítások módosítása