Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Pinamágnes

2010. április 22. - Nyelvész Józsi

(Jellemzően fiatal, vonzónak tartott) nők számára ellenállhatatlan vonzerővel bíró tárgy vagy személy.

- Hallod, ghec-ci, akármekkora oltás megy itten a szcénában a Hajdú Pí ellen, hogy hogy parkol, meg minden, érted, az ország egyik legjobb muffját makkoltatja esténként, meg ikszöttel tolat a városba, félkézzel tekeri neki, érted. Azt nem nagy tehetség az arc, de megy a tévés téma is, della akadhat nem kevés, szóval összedobod, ilyen átlagba nézve nem gyenge pinamágnes karakter a csóka.
- Jaja, értem az ívet, ilyen nővel meg ikszöttel én is parkolnék így bazmeg, ki a faszt érdekel a sok kis netes csicska, hogy fényképeznek meg bogolnak vagy miafasz ellenem. Otthon recskáznak, aztán felülnek a békávéra, én meg orrba-szájba pakolom a díjnyertes asszonyt, azt bepattanok ikszötbe feszíteni városba. Azér nem mindegy, érted.

Kösz, Zsírfeka.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása