Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Fészket rak

2010. április 17. - Nyelvész Józsi

Vécédeszkát a széklet ürítése előtt, a higiéna érdekében, jellemzően vécépapírral (vagy egyéb hasonló anyaggal) lefed, letakar.

- Tónió a kurva jóédes anyádat, igyekezzél már! Kettőre Debrecenbe kell érnünk, te nyomorék. Ne építsé fészket a Toi-toiba, csak told ki a kábelt aztán húzzunk a gecibe.
- Jááájjjj Nárbiká! Nádzson peszkos a vészé!
- Ne pofázzál, te állat! Kurva ideg a Dénes, tíz perce itt állunk, pászmeg. Te sem vagy tisztább! Na itt alul beadom az újságot, ezzel varázsoljál valamit!
- Jájjdejaú...

- Te főfasz! Ott kéne lennünk már Lutonon. A Kar khúrva brenkó lesz, ha lekéssük a fegyencjáratot, érted. Miagecit csináltál ennyi ideig, Kisnovák?
- Kussolj, dzsí, bazzmeg! Prátoltam, de még fészket se raktam, mondom, annyira sietünk. Pedig ezeknél a páyaudvari slozettoknál sose lehet tudni… Na lépjünk ki, asszem már leszállt a Kar. Hallod, mellettem indiai csávó úgy sóhajtozott, mintha basznák. Biztos olyat rönkölt ő is, mint a szar!

Kösz, Meszyke, SteveDaCommander.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása