Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Mariska

2010. március 23. - Nyelvész Józsi

Marihuána (tartalmú cigaretta)

- Hogy lejáratta a párthoth ez a Király András gyerek, ilyen hülye hogy lehet valaki. Homárokkal bulizik meg szíjja a mariskát, hogy a homloka behorpad. Nehogy ezen a faszon múljon a kétharmadunk. Mekkora... mekkora egy farok! Én nem zabálok májkrémet még nyolc évig, Lajos.
- Ne ítélkezzél, Gyuszi, te, fiatalon ki nem engedi el magát? A fiad meg a haverjai is elég bohém társaság. Ez a Tamáska úgy be volt csiccsentve szombaton, úgy néztem, bekóstolta a Tasnádi Kálmit, egy pofont le is kent neki a Kálmán úrfi. Meg magyarázta az Icának... dehogynem tudod, akinek a nagylánya olaszba bébicsősz... azt mondja neki "öt tekillát, ne tessék félteni, csókkolom!" Aztán nyelte befele egymás után, fogadtak a Dinivel, érted. Cikk-cakkba vezette hazafelé azt a szakadt Opelját. Még jó, hogy csak két utcára lakik, baj lehetett volna.
- Tzomek... pföjjh. Faterja ilyen idősen már a németektől okosította a..
. (Bikini: "Mielőtt elmegyek" csengőhangon megszólal a telefon) darabos szart is. Ki vagy. Khi?? aha... nem... igen... az tizenkét óra így egy az egybe, öcsécském. Csütörtökön pénzt hozod csá.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása