Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Rajta van

2010. március 22. - Nyelvész Józsi

Valamilyen cél irányában eltökéltséget tanúsít, annak elérése érdekében határozottan, tudatosan cselekszik.

- Füüh, geci. A Szeszkó Lackóval biciglizünk a Dunánál, azt így aszondja, hogy seregbe néztek ilyen porkákat, hogy tyúkot megbaszta ilyen baltaarcú csávó, azt a tyúk-srác annyit mondott, hogy "pakk-pakk", meg is halt egy az egybe, hallod. Majd leestem a bringáról.
- Tomek, síjj... ez elég sújtó, bammeg. A jó idő mindenkiből előhozza az állatot, érted. A Gyulabá bevásárolt kicsit aluljáróba könyvet, az a címe, hogy a "Lakatos Szpártákusz", ilyen alapvetően scifi. Az a téma, hogy a cigány robotok a távoli jövőben keményen dolgoznak, amíg fel nem lázadnak. Ilyen társadalmi kritika, hallod. A Gyuszi bácsi most rácuppant ezekre a tematikára, megvan neki a "Náci orvosok" meg persze a Golfon alap a Nagy-Magyarország matrica. Persze, az Astrácskán is befigyel hehhe. Most kurvára rajta van a zöreg ezeken a radikális témákon, állítólag kopogtatócédulát is gyűjtött a Jobbiknak. Meg persze most, hogy meleg van, árusítja ezerrel felárral az üccsíket ilyen kishűtőből, érted. Hatalmas farok ez a Sikonya, de jóba kell lenni is vele, nincs mese.
- Igazad van Kálmi, így van minden, ahogy mondod. Na, itt is vagyunk, "Misinszki-szervíz", fasza, királyos.

A Novinnyó állítólag kicsit lejjebb vette a repperkedés-témakört, mondjuk, a kommentek az "Üveggyár csicskáján" elég kemények is, pászki, "annyira fos, hogy kettéfejelek egy betontömböt" meg ilyenek. Viszont az utóbbi időben eléggé rajta van a mindenféle dubstep meg electro muzsikákon. Ezt diktálja a londoni underground, ő se akar lemaradni, érted.

Kösz, se herém se zádém.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása