Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Betorzul

2010. február 21. - Nyelvész Józsi

Erőteljes alkoholos, kábítószeres befolyás alá kerül.

Na, ecsécskéim, a Kisnovák utolsó estéje, nem gyengén fogunk betorzulni a spanokkal, lesz minden, mint a búcsúban. Jéger, csivasz, abszolút vodka, értitek, meg kannástéma alapozásnak. A Renátónak ez a buzi spanja szállítja a szintetikát, azzal nem lesz hiba, de bassza meg, zöld, az nincs. Taunió, gyere csak ide, neked van valami havered, aki mozog ilyen gyepes témában, nem? Hallod, ha intézel cuccot, aranyspan fokozatra minősítelek, kistáska!

A Gyuszibát láttátok múlt szombaton a Gold Farmba? Nagyon jól küldte a nagyúr a nyerőgépen, érted, csak így lazántosba, az üveg Dreher aljával nyomogatta a gombokat. Kötöttpulcsi csontra betűrve a kordnadrágba, rajta ilyen igényes zsakett... a sok betorzult arc meg hesszelt erősen, hogy mekkora mafia ember már, hogy nyomatja neki.

Kösz TradeMark és Zsírfeka.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása