Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Ember

2009. október 24. - Nyelvész Józsi

A beszélő által kifejezett cselekvés vagy történés során központi szerepet betöltő, ugyanakkor ismeretlen vagy megnevezni nem kívánt (férfi) személy.

- Te figyelj, te Tomek, ne siessél már! Rendelésemmel mi a fasz van? Mert ugye nem csak hangoltál az olcsó motyóról, nem kell miattad leállnom a kúrával? Inkább még most mondd meg, érted.
- Hú, ööö... helló, Kar. Meglesz, persze, szerintem holnap itt is lesz. Este rá is csörgök az emberre, utána rögtön dobok egy esót, rendben?

- Hallod, a Szokoléknál még mindig keresztbe van fektetve a kapu? Hallod, kurvára romeszkósan néz ki.
- Ja, múltkor a fia, a Petya hívott valakit. Kijön az ember, nézi, valamit ütöget, azt aszondja, hogy ez alsóhangon is kétszáz, de inkább új kéne. Erre a Szokol Ernő kurvára felidegelte magát, azt elhajtotta a faszba, hogy "lehet menni", meg hogy ide nem kell kapu, úgysincs mit elvinni, jó lesz az. Szabina, szomjaznak az urak!

Kösz, bekbórd.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása