Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

A Krempf Étyienn

2010. február 12. - Nyelvész Józsi

- Töltsél még egyet, Lajoskám, megkérlek.
- Parancsolj, egészségedre, Gyuszi.
- Ezt nézd, Lajos, aszongya neki "csökkentettük az adót, meg növeltük az életszínvonalat"… Hát azt a rojtosra baszott seggű, fasztarisznya, burzsuj, békávés, jóédes kurvaany… khhrr...

- Héhéhé, Gyuszi, de eldurrant az agyad, nem tesz ez jót a te korodban. Várjál, el is rakom ezt a szórólapot, nem is értem, hogy került ez ide, biztos azok a főiskolás gyerekek megint. Nyugi van, tessék, gurítsd le ezt a fél deka csivaszt kávéval, ez majd helyrehoz. A ház ajándéka, Gyuszi. Ja, mielőtt elfelejteném, a taxis öcskös nyomja a biznicelést ezerrel, beficcent most neki pár raklap ilyen jófajta, fináncnemlátta agancsos kóla Ukrajnából, ohne zárjegy, érted. Mielőtt mész, egy kartont berakunk majd a birodalmiba, a gyerek küldi hálája jeléül. …
- Uggyanmá, Laja... khöszhszéphen.
- Nincs apelláta, Gyulám, elviszed, punktum. Golfba elfér, enni nem kér, elszopogatjátok majd otthon a Mercike nagyságosasszonnyal.
- Hüjjj, szopogatásról jut eszembe. Vasárnap reggel ötkor csapatom nekije, a Üveggyár környékén. Nézem bazmeg, nézem, ki ez a bőrkabátos ürge a hentes előtt, kisül, az Isvánka, thee. Mondom, mi a fasz. Aszongyahogy a Dininél dolgozik, a Kistasnádi, vágod. Úgy szopogatta azt a kétdekást, mintha kéne, ilyen de torz feje volt. Csúnya ember, na.
- Nem lehet mindenki egy Sikonya-szintű fazon!
- Na, isten-isten, Lajoskám. Khrr. Nagyon tróger fasz ez az Étyienn, te. Megdöglött a rákos öccse, rögtön szaladt tanácshoz a lóvé végett, emlékszel? Olyan Suzuki motort vásárolt magának, hat nyelven beszélt, talán még le is cirmantott, aztán csak úgy freccsent a pityucillin, érted. Persze ment vagy kétszáz métert, azt megpuszillta a fűzfákat a csokker geci.
- BMW volt az. Meg vannak azért jobb napjai az Istvánnak, amikor tisztább. Múltkor ilyen fiatal lányokkal táncolt itt. Fehér ing, Gyuszikám, tökig kigombolva, ilyen veszkós csizma, igényes volt a mandró.
- Mhiakurva? Haggyámmá, Lajos! Az a sok szirszar, amibe az a majom parádézik, hallod. Fűzős bőrnadrág meg koponyás póló... Elég a kopasz búrája is, meg az a nagy rőzseséró, amit körülötte növeszt. Én fateromnak full egészbe volt a haja, nálunk jók a gének, Lajoskám, meg lehet nyugodni, nézd meg, alig hullik, pedig ötven elmúltam. A sztenli is áll, mint Katiba a gyerek. Az volt élete fénypontja, hogy leitatták a szutyok Puporka Évit, azt seggbekúrták százezerrel. Mondjuk az Istvánka ott is leginkább csak a faszát veregette, nem merte egy az egybe beverni a csaj seggébe. Mesélte a dorogi Árpi, az is ott volt, az a faszfej hehee.
- Hát, mondasz valamit. Nem akarom védeni, betyár alkoholista az is. Ami pénze van, lemegy gigába meg játékgép, néha alkatrészek. Ja, meg a ruhaneműk a lengyelpiacon.
- Piac... pfhöjj... Émmondom neked, tesó, a sárgák miatt van minden, a válság is. Múltkor is leégett gecibe valami raktár a tízben, a sok kínai szemét, amit ott tartottak, azvégett.
- Azt ne mondd, Gyuszi, hogy motoros cájgba ment dolgozni a Kiskrempf.
- Dehogynem bazmeg. Rongyos farmer, érted, pecásmellény, kificcenve a nagy angol kitűzői, hallod, bőrkabát, alatta meg farmerdzseki, mind a kettő szétnyitva mínusz száz fokba! Edzőcipő a hóba... Mer gondolom a csizma már lement a torkán, Arany Ászokba palackozva. Annyi esze volt, hogy legalább jó alapossan betűrte az ingét. A nyomorult. Én adok magamra, Misi... Lajoskám, tíz méter volt ez a kordgatya, de jól bírja, nem kopik.
- Tényleg nagyon úriasan áll rajtad, Gyuszi.
- Meg hát érted, fázisceruza, kombináttfogó ott figyelt a gyereken körbe, höjj, de alpári volt. Vissza is szálltam a Golfba, befűtöttem, hogy majd szétdurrant a zagyam, aztán betettem kis Karthágót, megnyugtasson.
- Az zene, azok még tudták, hogyan kell muzsikálni.
- Tüzed van, Lajos? Khrrr, pfühhhhhhh... A Hofgárd Sanyival mi van? Él-e még? Rég láttam azt az orángutánt. Orán, én úgy hívom, hehee. Hordja még a sifrát a platós Liazzal?

(Riszpekt: tff, TradeMark, és mindenki, aki kommentelt a fáccsén)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása