Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Szűr

2010. január 20. - Nyelvész Józsi

Gyakran "ivócimborái" társaságában, jellemzően nagy mennyiségű, alkoholos italt fogyaszt.

Pászmek, tegnap láttad volna az öreg Pazgyerát, minden tiszteletem neki! Egész este szűrt, úgy beállt, mint a gerely! Lekaptam mobillal ezt az életképet, aszt fel is ficcent a fáccséra az "Így mulatunk mink" albumba hehee. A Kisnovák meg alá is írta, hogy "Áj lájk det", érted.

Fénykorába, még a nyolcvanas évekbe volt a Krempf Étyiennek ez a motoros bandája, érted, lázadtak atomra, aztán valahogy befigyelt egy nő, szűrtek, mint disznó, aztán egész banda seggbekúrta a csajt valami pecóba. Szegénycsaj má nem bírta, érted, azt lefingta a falat gecivel, ki is baszták miatta a kecóból. Kurvaélet, hogy így volt, a Misáj adta elő tegnap, jól be voltunk torzulva mondjuk, de neki a Gyulabá mesélte. Ez az Étyienn nagyon kemény rákkendroller volt, öcsém, még a rokkantnyugdíj előtt persze.

Kösz, Rod.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása