Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Beugat

2010. január 10. - Nyelvész Józsi

(Általában fölérendelt viszonyban lévő személy irányába) fellengző, sértő megjegyzést tesz.

Felébredt a Kar, baszod! Az öccse, a Misinszki Janika, ilyen gyúrós gyerek az is, na, épp benn volt nála, azt állítólag elkezdett így nyöszörögni a Kar. Hatalmas, mi? Aztán ilyen fullos hadnagy bigét küldtek ki hozzá jardok. A csaj elkezdett ott póverkedni, hogy akkor vérmintát kér, erre, baszod, a Kar ilyet beugat neki: "Inkább a faszomról vegyél mintát, mindketten jobban járnánk!" A kis ribi köpni-nyelni nem tudott, a Karnak még ilyen szorongatott helyzetben is van tekintélye azér. Mondjuk lehet, hogy a Tasnádi kapitány úr jótékonykodása is nyomott a latba, állítólag guriga fölött támogatta az egomi rendőrfőnök hátrányos helyzetű búráját. Valahogy okosba persze, mindenkinek jó volt, ha érted hogy mondom. Lényeg a lényeg, valszeg megússza a hegyomlás.

Gheci, a Misinnyó gyerekből egyre jobban kezd előjönni a Sikonya-vér. Mióta befenyítették a Mullinit, nem gyenge szinten lett nagy az arc. Múltkor is megyünk le gépezni, azt ilyet beugat a Barackosba a Dzsúlió egyik unokaöccsének, tudod, annak a vékony... ilyen Rudika-fajtájú... na, hogy is hívják...vágod, hárman vannak, a Dodika, a Brúsz meg a Ferike. Na mindegy, a Misáj ilyen ugatást vállal hogy: "Kicsit arrébficcented a tested a zenegéptől, öcsém, fasz tele van már az aranyesővel." Ott kamillázott a Sanyika is, vágod, ez a hajlékony srác, a Dininél kőműves elvileg. Na, arc állítólag Budai Nagy Antalon, ilyen szuterénba alszik, megengedte a tulaj, érted. Amikor a Dininél voltam, egyszer talicskába vittük a transzporterig, az is egy nagy sztori, annyira be volt kúrva, hallod.

Kösz, Darvászó Koppány.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása