Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Felcsövesedik

2010. január 06. - Nyelvész Józsi

Anyagi helyzetében rövid idő alatt észrevehető, jelentős javulás áll be.
Eredetileg pókerjáték közben, csekély mennyiségű zsetonnal, előnytelen helyzetből rövid idő alatt az élmezőnyhöz felzárkózik.

- Azér a Sikonya István, ha még élne az öreg, isten nyugosztalja, nagyon boldog lenne, ha látná, hová jutott a kis Gyulus. Az öreg Pista azér rendes volt az öccsével, szerette, mindig csúsztatott kicsike pénzt, amikor a Gyulára nehéz idők jártak. Most meg jól felcsövesedett a Gyuszi, nagy söfőrúr, szép felesége van, két fia hejjh. Nem, Gazsikám?
- Mhiia kurva anyját, hova má? Megmondom az őszintét, úgy ahogy van: a Kálmi meg a Dénes a zélet császárai, a fiatalok, nem az a faszomöccse Gyula!

350... a benga?? A felcsövesedett, újgazdag, ezüsthátú BKV-s kurva anyátokat, mocskos gecikk! Fosom a dellát, vagy nem fosom? Kapjátok be a vidéki fhaszomat, azt. Pfejj.

Kösz, carlodicanio és MTi.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása