Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Újévi csapatás

2010. január 02. - Nyelvész Józsi

- Csáá, mhi a pálya, de rég láttalak, buzi!
- Misáj! Szeva! Árpád híd felé jössz te is? Belehúzunk? El kéne kapni a 19:40-est.
- Hülyevagy? Itt parkolok két utcára a fater Golfjával. Nem kell a para bazmeg, Dorogig eldoblak, öcsém, simaliba. Csabánál még felveszünk valami egyetemista gyökeret, majd neki számlázok. Legfeljebb a benzinbe kell dobni egy kicsit, ha érted, hogy mondom.
- Nem téma, alap. Ropper elég? Le vagyok égve gecire. Faterod hogy van?
- Húbaszki, olyat szilvesztereztünk táti kultúrban, napig csengett a fülem utána, baszod. A fater meg, bazmeg, felment a színpadra, kicsit spicces volt már, érted. Már hogy elmondja azt a viccet, hogy minek rosszabb születni, románnak vagy buzinak. Aztán közkívánatra elénekelte a Hajnali útont meg a Changes címűt, cigivel a kézben, vágod, fiatalkorában lázadtak ezerrel, volt ez a rockerbandájuk. A kis Tomek meg ott ciccegtette hozzá a cintányért. Utána ilyen dagadt nyergesi csajjal láttam smárolni. Már a Tomeket.
- Azt melyiknek rosszabb születni?
- Mi? Ja, hát mind a kettőnek egyformán rossz, de a legrosszabb, ha mind a kettő vagy egyszerre, román is meg fartúró csicska is.
- Kemény, bázmeg. Ja! Megvan, hogy a Móni cuccol el a Kálmántól, állítólag visszabútorozik a muterjához Epölre. Abba a disznószaros kéróba, geci… kemény. Megint a jó öreg családi kör: fater bemattulva bőg minden este már hatkor, a géppuskaszájú muter meg osztja, hogy "én ennyi idősen már kiváló dolgozó voltam két gyerekkel, meg gondolni kell a jövőre, spórojjá", meg a kurvaannya.
- Nem költözik az sehova. Pont szilveszterkor láttam az egész bandát, mentek a Viktóriába ilyen zártkörű, valami vacsorára vagy miafaszom. Az egész kibaszott família puccba-parádéba, érted. Nagyszülők, muter, Dini öltönybe, Móni, mindenki ott volt, meg lehet nyugodni. Spanom pont a Vikibe csógli, állítólag röpködtek az aperitívek - kiskonyak, tekila, kiskurvaannya. A Kálmi tósztot mondott, ilyen igényes Saxoo zakóba meg Diesel farmerba oktatta a népet...
- ... ja, biztos csak akart a nő. A Kálmán is az a gyerek, aki kíméletlen a köcsögökkel, de a nagymuterjét állítólag gecire szereti. Azt meg, hogy a Móni mikor-hova megy, majd ő megmondja, ahogy kell. Bátyámnak osztálytársa volt a Mórában, hallod, szedték ezt a sátánadót a Gnómcsabitól, hogy a mankója végére visszakapja nap végén a leokoplasztot. Gyerek állítólag egész nap bent ült az osztályban, moccanni se tudott, azt se menza, se budi, a technikaterembe se tudott lemenni a csúszósvégű mankóval, ha a Kálmi nem szánta meg, gyűltek az igazolatlan hiányzások meg minden. Volt olyan, hogy szünetben zokogva szart be a fikusz alá… odáig el tudott legalább mászni. Meg is makkant a szerencsétlen, állítólag évek óta egyedül teniszezik valahol Pesten, gumiszobában.
- Kedvenc kálmis sztorim, baszod. Ja, a Rudika megvan? Szilveszter előtt egy nappal lekoccolt, állítólag hajón dolgozik, de volt régebben olyan verzió is, hogy olaszokhoz megy ládát pakolni. Dehogynem vágod, a kis cigó, régen a Devergo pólókat meg az Oakley-kat hozta ezerrel. Kitalálta, hogy nem csengett le még a nyolcvanas évek, azt ilyen tomkrúzosan nekiállt sékerkedni. Megy a gyúrás alapból, persze csak szigorúan mell meg bickó, néha tricepsz, azt S-es Agressorba hajigálja az üvegeket, mindig kijárt gyakorolni a bódéja végébe konyakosüvegekkel. Pár nappal ezelőttig tojást árult a Piac utcában, baszod, tegnap meg jön az esó, hogy "BUÉK geci, Majjorkán csapatom".
- Az igen! A Kisnovákról vannak infók?
- Alap, reggel kockultunk MSN-en. Van valami koreai nője, meg kúr félre ezerrel, volt román nője is. Pont ilyen román házibuliban volt szilveszterkor. A Kisnovák aszondja, ilyen alpári páréjt még életében nem látott, pedig volt már helyeken. Nagy, dagadt román csávó lerángatta egyik ilyen jobban kinéző csaj lábáról a csizmát, azt abból itta a pezsgőt. Valamelyik csaj meg annyira bekúrt, hogy beszart, baszod! Kurvára undorító, geci.
- Azért volt már felénk is ilyen, tesó. A Szokol Petya a nagy szakértője ennek a csizmás témának, nemtom, emlékszel-e. Azt készül már a híres raplemez?
- Amennyire a laptopján össze tudja rakni, nem értek hozzá, baszki. Feltette ezt a számát a jotóbra, az "Üveggyár csicskája", azt peregnek a londoni képek a háttérben, szakadék román meg lengyel fazonokkal ölelkezés. Van pár komment alatta, hogy "te féreg, ez a szám olyan, mint a döglött kutya szarás közben" meg "ez egy nagy szar". Szóval nagyon erős mérget nem vennék rá, hogy lesz ebből valami. Vágod, Tokodon mindenki vagy zenész vagy horgász.
- Egy fasz, egy hatalmas fasz ez a Kisnovák.
- Ja. Figyelj ombre, kicsit parkettázok neki itt az egyenesben, mer soha nem érünk haza. Ja, és nem mennék arra alapból, de adsz két rudit, eldoblak Altáróig. Így rendbe van?
- Hát... ja. Így is beljebb vagyok, mint ha a Fortunánál fagyoskodnák. Na, taposs bele, bazmeg.

(Riszpekt: Melegítős senki - első verzió)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása