Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Kicsenget

2009. december 23. - Nyelvész Józsi

(Jellemzően nagyobb) pénzösszeget fizetőeszközként átad; kifizet.

- Hellóka, itt a Müller Feri beszél. A fütty után hagyhatsz üzenetet, ne fogd vissza magad hehee...
- Idefigyelj, te Müller Feri! Tudjuk ki vagy, megvan a neved, címed. Ha most abbahagyod, amiket csinálsz, akkor nem fog fájni. És követelünk százezer forintot az okozott lelki károkér a Norbika végett, holnap délig kell kicsengetned. Még hívunk a pénzzel kapcsolatossan. Ajánlom, kapd össze magad és legyél bekapcsolva.

Hallod, gecókám, aszinnéd, a patrón Tasnádi szereti túlmisztifikálni a helyzetet, amikor komoly matekról van szó, érted, hogy begyűjtsön egy kis riszpektet, de az a mondás, hogy tavalyelőtt laza felsőtesttel kicsengetett tíz misit egy ilyen patekfilip vagy miafasz óráér, az eladó arcok is csak feszengtek meg hajlongtak, hogy "milyen csomagolást parancsol az úr?" Szóval nem egy lófaszjóskáról beszélünk. Karácsonyi ajándék a Móninak - síítty! - ötcsillagos nyaralás befigyel, most hirtelen nem vágom, zöldfokiszigetek, van olyan, az lehet? Na, ott! Pedig sír a szája folyton a csajnak, nem tudja, milyen jó dolga van.

Kösz, Zsírfeka.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása