Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Főnök

2009. december 15. - Nyelvész Józsi

Férfiak egymás közötti, társadalmi alá- vagy (szellemesen csípkelődő megjegyzésként) fölérendeltséget kifejező, bizalmaskodó megszólítása.

Kemény hírek vannak! Tiszta ideg vagyok! A Kálmi hozatott ilyen újszerű RX8-at, aztán csináltak kis mérést, ahogy a nagykönyvbe elő van írva, pont ilyen esetre, hogy RX8 jön németektől, akkor azt muszáj is, nincs mese. A Kar vezetett, a Bihari Karesz meg valahogy betuszkolta magát anyósra, bár nem sok hely volt az ötvenes bickóktól, érted. Paraszt kifordul előttük a nyergesi egyenesbe, a Kar valahogy félrerántotta a kormányt, vagy a faszom tudja, na most a Bihari Károly az múltidő, kábé Mogyorósig repült ki a szélvédőn, a Kar meg egomi kórházba intenzíven. Mi van Tomek, de elsápadtál? Ennyire nem voltatok jóba. Lajosúr, valamit adjál, főnök, kurvára megszomjaztam itt az idegességbe!

Matyesz főnökúr, min ügyködsz, Avayában tolod? Na, ezt a Natáliát figyelgesd meg egy kicsit közelebbről ott a fénymásolónál. Úgy tudom, a csávójával fasírt van. Én, apácska, sikítva ültetném az arcomra, holnap hajnalig ébren őrizve nyalnám. Aztán be a Balicillint, hallod, üvöltené, hogy "a Hőbe a nagykirály", hehee.

Múltkor a Fortunánál megáll az 5:50-es tébányai, azt nézem, mondom, mi a fasz, a hátsó ajtó nem nyílik ki istennek se. Ilyen hosszú hajú, dorogi rokker fazon, szimatszatyor, érted, mindig látom hazafelé, ilyen geci mély hangon elbődül, hogy "Főnököm! A hátsót legyen szíves! Főőnök..! Nyissa má ki!"

Kösz, Modor Tibi, lojzi1, raoul_duke, terasz9, TradeMark és minden kommentező az "akciós" szócikken.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása