Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Taxisfrizura

2009. december 07. - Nyelvész Józsi

Rendszerint gondozatlan, felül valamivel rövidebb, de esetenként a szemöldököt is elfedő, gyakran mértani szabályossággal elválasztott, hátul hosszú, a nyakszirtet elfedő hajviselet.

Megvolt az első Progression koncert, a Pelikánba, Egomban. Rendesen be volt csápulva tag, támolygott hallod. Ilyen kurvára nagydarab, metálos, Korn kapucnis póló, bajusz, taxisfrizura, az arc odatolul a Tomekhez, a szemei keresztbeállnak, aztán ellentmondást nem tűrően rákérdez, hogy "ilyen obityuári-napalmdíth féle salátát nem nyomtok?" Még riffelt is hozzá szigorú fejjel, dzs-dzs-dzs, pedig előtte nyomták a srácok a Gyöngyhajú lányt, érted.

A Bitumexnél az igazgatónak, a Körner Lacinak van ilyen bohém taxisfrizurája, meg casual Friday folyamán ugyebár az a bőrnadrág volt nem gyenge. A Béci látja benne a rock and rollt, meg igyekszik vele spanolni százezerrel, fuvolázik a faszán erősen, de a Körner doktor rendszerint elhajtja, mint a szart. Azon a taxis-sérón csak a titkárnő Bea fullos cickorettói simíthatják a szálakat, kisbarátom. Gecire várom a karácsonyi bulit, híjj. Na, Krisztiánó, kenájhelpjú, mi, jöhet a whiskey!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása