Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Faszgitározik

2009. november 23. - Nyelvész Józsi

(Férfi) egyik kezében cigarettát tartva, másik kezével lágyékát vakarva, egyéb említésre méltó cselekvés nélkül, céltalanul áll(dogál); (tágabb értelemben) az említett cselekvést gyakorta végezve henyél.

Velünk szembe nagyon gáz ez az öreg tag. Minden reggel kijön egy szál faszba az erkélyre, azt ott faszgitározik meg nyújtózkodik ezerrel. Valami fodrász az arc, Müller Ferenc vagy hogy hívják.

Vasárnap délben a Gyulabá felkelt, prátolt egy akkorát, úgy ugrott le róla, mint más a négyes-hatosról, főzött magának vagy fél liter kő fekete presszókávét, közbe faszgitározott ezerrel a konyhában. A Misi félálomban kamillázott a hálózsákból, érted. Mostanában Pesten keres munkát, de hát minimál sikerrel azt is, hallod.

Kösz, Qdi Ace.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása