Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Melyik Szlengblog arc vagy?

2009. november 16. - Nyelvész Józsi

Na, melyik? A nagy kaliberű Kálmító, Gyulabá, vagy inkább a büdös senkik táborát erősíted, mint pl. a Pötinovák? A belső éned az italok nagy kedvelőjéé, a Pazgyera Gazsié vagy egy ócska ribó vagy, mint a Timike? Mi a válaszod az áltiméjt döntésre: egy kis csík szart megennél-e ötmillióért??

Akik rajta vannak a fáccsén, annak most király. Összedobtam egy kvízt, amelyik megmondja, melyik szereplőre hasonlítasz leginkább. Itt lehet csapatni, kiváncsi vagyok, kinek jön ki a Pikács Tónió!

Nem ez az első fácsés okosság. Egy igen tehetséges srác már összehozta a Szleng-tesztet. Elég sokan meg is kaptátok az "igen nagy sutyerák" elismerést. Meg iratkozzatok a facebook.com/Szlengblog oldalra serényen, mert igen nagy témázások vannak ott is.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása