Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Szoft

2009. november 14. - Nyelvész Józsi

Könnyű, enyhe, lágy.

Na, gyerekek, elég legyen a gecibe ebből a szoft tempóból. Tónió, te, ott a lapát, fogod, mész. Norbikám, te meg rácuppansz a tujákra, negyven tő van, mi az neked, estére álljanak, mint a faszom. Ha kajakra toljátok, hazafele beszponzorálom az arcotokat fejenként egy pizzára a Kiskakasban, nehogy megint az legyen, hogy a Dénes csak osztani jön ide, értitek.

- A Kar nem egy szoft csávó, ha ismerkedésről, meg muffok oltásáról van szó, geca. Főleg, hogy gyereke is van állítólag, bazmeg. Múltkor is odaáll direktbe egy elég korrekt kis csajszi elé, érted, tip-top, talán még jártam volna is vele, ha engem kérdezel, azt a Kar ilyet szól neki: "érdekelne a pinád". Persze érted, alap, hebeg-habog szegény, bazmeg, te mit szólnál, arcodba tolná egy muff direktbe, hogy érdekelné a kobretti.
- Mit bazmeg, mit, simán blokkolnám hatezerrel, hallod, érted, hülye vagy bazzeg, alap.

Huhh, muszáj a Jéger, Gyulabá? Kicsi szoftosabbra gondoltam.

Kösz, Zsírfeka.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása