Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Arconpörgés

2009. november 09. - Nyelvész Józsi

(Jellemzően alkoholos italok, kábítószerek túlzott fogyasztásával járó) felszabadult, önfeledt ünneplés, dorbézolás, tombolás.

Táti búcsú, hallod, esett hatezerrel, de kurvára beindult a nép. A Misi ilyen penge séróval, fullra lenyírt, elől felzselézett történet, akkor a Gyulabá alkalmi zsakettban, mint mindig. Kommersz szilva befele, aztán felültek legdurvább hintára, mondta is a Gyulabá, hogy "Misikéjm, odanézz, fiam, ki van lazulva az a csavar, nem? Hoppácska, indulunk is!" Persze üvöltött a Misi ezerrel, a Gyulabá meg ott kuporgott, mint a majom, és szólt az iccmájlájf ezerrel. Utána volt nagy arconpörgés, a Szomjú Norbiékkal konkrétan összekarolva kán-kánt jártak a Faházban, a Gyulabá meg az orrán egyensúlyozta a gömbkólát.

- Na, Kar. Megvan a Bitumex irodaház is. Jövő héttől ott őrködik az Aubéli Ferike meg a Jokkó.
- Esküdj, Kálmi! Ismerősöd van ott, vagy mi? Pörög a téma, kéne ünnepelni, ránkférne kis arconpörgés, érted, megőrülök, annyi a meló, testvérem.

Kösz, Pheri.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása